< Verkoopbrief schrijven of herschrijven
tekstschrijver
Home Wat voor tekst? Voor wie? Scherpe tarieven Gepubliceerde artikelen Reacties van klanten Waarom? Garantie! Contact

U BENT NU OP DE PAGINA: TEKST VOOR UW VERKOOPBRIEF

Verkoopbrief nodig? Ik help u graag!

Wilt u een verkoopbrief versturen? Dan is de tekst ongelooflijk belangrijk. De woorden die u kiest, vormen immers het 'verkoopgesprek' dat u op papier voert. Om dat goed te doen, is het belangrijk uw boodschap en aanbod aan te passen aan uw doelgroep, in precies de juiste hoeveelheid woorden. Kunt u er hulp bij gebruiken? Dan schrijf ik uw verkoopbrief graag voor u.

verkoopbrief

Verkoopbrief volgens direct mailing regels

Een goede verkoopbrief laat zich eenvoudig 'scannen'. De ontvanger moet door de kopjes, onderstrepingen en andere opvallende tekstdelen direct zien waarover het gaat en nieuwsgierig worden om verder te lezen. Daarnaast moet uw 'call to action', de afsluiting van uw verkoopbrief, uiteraard duidelijk en aansprekend zijn. Deze en andere direct mailing technieken pas ik in iedere verkoopbrief toe. Daardoor wordt de kans op respons aanzienlijk groter.

Verkoopbrief voor w bedrijf of product

Ik schrijf verkoopbrieven voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van bedrijven in het MKB tot bekende namen als Nuon, ING, ABN AMRO en Eye Wish Groeneveld. Ik doe dit werk al meer dan tien jaar, waardoor de kans groot is dat ik ook voor w branche eerder heb geschreven. En is dat toevallig niet zo? Dan weet ik de juiste vragen te stellen om toch de voor u perfecte verkoopbrief te schrijven. TIP! Wilt u weten waar ik op let als ik een verkoopbrief schrijf? Lees dan deze artikels eens die ik erover heb geschreven: 'Verkoopbrief: Alle begin is makkelijk', 'Verkoopbrief: Prettige tekst, prettige verkoop' en 'Verkoopbrief: Aan het einde begint het pas'.

verkoopbrief

Verkoopbrief schrijven of herschrijven

U kunt uw verkoopbrief laten schrijven of herschrijven. Kiest u voor herschrijven? Dan gebruik ik uw tekst als basis en verander deze in een goede verkoopbrief die voldoet aan de direct mailing regels. Laat u het liever volledig aan mij over? Dan schrijf ik uw verkoopbrief graag vanaf een briefing. Wat ik dan nodig heb, is een beschrijving van uw aanbod en uw doelgroep.

Verkoopbrief tarieven

Als u zelf een verkoopbrief schrijft, kost u dat niets. Maar wat nu als het ook niets oplevert? Goede tekst voor een verkoopbrief verdient zichzelf terug. En door mijn scherpe tarieven behaalt u extra snel rendement! Kiest u voor het herschrijven van uw verkoopbrief? Dan betaalt u slechts € 95. Laat u uw verkoopbrief liever schrijven? Dan betaalt u € 225 - inclusief een correctieronde. Als u wilt, kunt u hier al mijn tarieven downloaden. En zoals n van mijn opdrachtgevers zegt:

"Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Jeffrey. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar ook veel geld, omdat tekst van Jeffrey over het algemeen meer rendement genereert dan onze eigen verkooptekst."
Peter Schwank - Bureau Beheer ArboSysteem

Meer informatie of opdracht geven

Zoekt u een copywriter / tekstschrijver die een goede verkoopbrief voor uw bedrijf , dienst of product kan maken? Neem dan vandaag nog contact met me op. Dat kan via e-mail, maar u kunt me ook bellen op (06) 216 90 517. Graag tot dan!copywriter

Deel deze pagina met anderen:

Volg mij:

tips freelance tekstschrijver tips freelance tekstschrijver

Jeffrey Rijkhoff - uw freelance copywriter / tekstschrijver voor commercile tekst
voor bijvoorbeeld uw verkoopbrief, brochure of website.

Valid HTML 4.01 Transitional