< Persbericht schrijven of herschrijven
tekstschrijver
Home Wat voor tekst? Voor wie? Scherpe tarieven Gepubliceerde artikelen Reacties van klanten Waarom? Garantie! Contact

U BENT NU OP DE PAGINA: TEKST VOOR UW PERSBERICHT

Persbericht schrijven

Een persbericht is een perfect middel om gratis publiciteit te krijgen, Šls het goed geschreven is. Dat betekent dat uw persbericht kort en bondig moet zijn, neutraal van toon en 'oprolbaar' met het belangrijkste nieuws eerst. Heeft u geen ervaring in het schrijven van persberichten of simpelweg geen tijd? Laat mij uw persbericht dan schrijven of herschrijven. U weet dan zeker dat uw persbericht aan alle regels voldoet, waardoor journalisten het eerder lezen en plaatsen. Goede tekst voor een persbericht verdient zich zo vanzelf terug!

persbericht

Persbericht volgens de regels

Geen enkel persbericht geeft garantie voor plaatsing. Het hangt immers ook af van de actualiteit, nieuwswaarde en bijvoorbeeld het tijdstip van verzending. Is een vakblad net opgemaakt en komt uw persbericht op dat moment binnen, dan heeft u pech. Een goed geschreven persbericht zorgt er wťl voor dat u eerder opvalt. Dat betekent bijvoorbeeld dat uw nieuws helder moet worden gebracht en dat uw persbericht ook in vormgeving als persbericht herkenbaar moet zijn.

 persbericht schrijven

Tarieven persbericht schrijven of herschrijven

Al deze - en nog veel meer regels pas ik graag toe in ķw persbericht. Dat kan op twee manieren. U kunt mij de input van uw persbericht e-mailen, waarna ik de volledige tekst schrijf. U kunt ook zelf uw persbericht schrijven - en mij dit laten herschrijven en verbeteren. Kiest u voor het laten schrijven, dan betaalt u € 150 voor uw persbericht. Kiest u voor herschrijven, dan zijn de kosten € 95.

Meer informatie of opdracht geven

Zoekt u een ervaren copywriter die van uw nieuwsbericht een goed persbericht kan maken? Neem dan vandaag nog contact met me op. Dat kan via e-mail, maar u kunt me ook bellen op (06) 216 90 517. Graag tot dan!copywriter

Deel deze pagina met anderen:

Volg mij:

tips freelance tekstschrijver persbericht schrijven

Jeffrey Rijkhoff - uw freelance copywriter / tekstschrijver voor commerciŽle tekst
voor bijvoorbeeld uw verkoopbrief, persbericht of website.

Valid HTML 4.01 Transitional