< Freelance copywriter voor reclamebureau of communicatiebureau
tekstschrijver
Home Wat voor tekst? Voor wie? Scherpe tarieven Gepubliceerde artikelen Reacties van klanten Waarom? Garantie! Contact

U BENT NU OP DE PAGINA: FREELANCE COPYWRITER VOOR RECLAMEBUREAUS

Freelance copywriter voor reclameteksten

Heeft u een reclamebureau of bijvoorbeeld een gespecialiseerd direct marketing, retail of communicatiebureau? En zoekt u een freelance copywriter die snel en betaalbaar goede teksten schrijft? Gevonden!

Freelance, dus alleen als u me nodig heeft

Ik werk al jaren voor verschillende reclamebureaus. Leuk voor mij, want ik kan daardoor vaak voor A-merken schrijven die mij dat anders niet zouden vragen. Leuk ook voor de bureaus, want ze hoeven me alleen in te zetten wanneer ze me echt nodig hebben. De ene keer is dat voor een mailingbrief of social media, de andere keer voor short copy of een persbericht. Het kan ook om SEO of B1 geschreven tekst gaan. Of om een totale reclamecampagne. Zolang de tekst een commercieel doel heeft, kan ik hem voor u schrijven, herschrijven, redigeren of (vrij) uit het Engels vertalen.

Enkele reacties van reclamebureaus

Ik kan zelf wel zeggen dat ik goed, snel en betaalbaar schrijf, maar ik denk dat u een beter beeld krijgt als anderen iets over me zeggen. Deze bureaus bijvoorbeeld, waarmee ik al vele jaren samenwerk:

freelance copywriter
"Samenwerken met Jeffrey voelt als een winnende combinatie! De briefing 's ochtends gestuurd - en vaak 's middags het werk in huis. En denk niet dat snelheid ten koste gaat van de kwaliteit. Zijn teksten zijn ongeëvenaard! Het gaat erom de opdracht van de klant terug te brengen tot de essentie en die vervolgens scherp neer te zetten. Zodra wij een tikje verslappen, helpt Jeffrey ons weer op scherp te zetten door kritisch te blijven. Dat is een winnende combinatie. Jeffrey schrijft overigens copy voor onze klanten CliniClowns, Nuon, Feenstra en ING."
Joost van Iperen - partner Sowieso Vaka

freelance copywriter
"Ben je op zoek naar een perfecte partner voor het schrijven van teksten voor folders, mailings, advertenties en vele andere reclame-uitingen? Moet je het snel hebben en natuurlijk foutloos? En nog betaalbaar ook? Dan moet je bij Jeffrey zijn! Al jaren een tevreden klant..."
Mark de Feijter - Qiss reclame en retail

freelance copywriter
"Goede teksten die lekker lezen en voldoen aan alle DM-regeltjes, dat is waar Jeffrey goed in is. We hebben inmiddels meer dan 150 teksten door hem laten schrijven en telkens tot volle tevredenheid. Daarbij kennen we niemand die zo snel werkt, in de hectiek van onze projecten blijkt Jeffrey daardoor de perfecte match!"
Arné Dutij - Mailtraffic

freelance copywriter
"Als reclamebureau hebben we geen behoefte aan een fulltime tekstschrijver. Wel hebben we behoefte aan een tekstschrijver die voor je klaar staat op het moment dat het nodig is. Door de jaren heen is Jeffrey gebleken daarin een uitstekende partner te zijn. Van het (her)schrijven van interviews, advertentiecampagnes, brochures en websites tot het vertalen van Engelse teksten naar het Nederlands - hij is in ruim acht jaar tijd een verlengstuk van ons bureau geworden in het ontzorgen van onze klanten."
Erik Hoveling - Van Midden Reclamebureau

copywriter

"Vanaf het moment dat Jeffrey zelfstandig copywriter is geworden, werkt TeuwenSchouten met hem. Jeffrey is een veelzijdige tekstschrijver die analytisch naar het te communiceren onderwerp kijkt. Dat komt door zijn bedrijfskundige achtergrond. Hij verdiept zich in het onderwerp en komt met goede, to the point teksten die meestal geen aanpassing behoeven."
René Teuwen - partner TeuwenSchouten
freelance copywriter
"Snelle service, goede terugkoppeling en goede kwaliteit!"
Karin Mulder - Giesbers

freelance copywriter
"Waarom ik met jou werk? Omdat jij:
- het vermogen hebt een concept 'rond' te maken
- een woordontwerper bent
- aanvullend bent in conceptontwikkeling
- nooit nee zegt
- nooit moeilijk doet
- altijd met een verrassende en creatieve insteek komt
- teksten soepel leesbaar maakt
- zorgt dat tekst geen struikelblok is, maar een magneet
- samen met een art director een top-creatief team vormt
- gespecialiseerd bent in short copy
- mijn probleem oplost!"
René Bleuanus - Bleu Design

Alleen copy of meedenken

Meestal verzint het reclamebureau de campagne of krijg ik bijvoorbeeld een schets of ontwerp aangeleverd die ik tekstueel moet invullen. Soms word ik door een art director ook gevraagd actief mee te denken over de invulling van een mailing of campagne - en dan wordt het nóg leuker voor me. Want dan kan ik nog eens iets doen met mijn achtergrond als marketeer en campagne manager. Ik weet namelijk waar drukwerk aan moet voldoen. En hoe mensen bijvoorbeeld een brief lezen. Of een website. En zo ben ik dus misschien wel een freelance copywriter +.

Specialisaties als freelance copywriter

Ik schrijf momenteel voor een reclamebureau dat gespecialiseerd is in fondsenwerving, voor een bureau dat zich richt op retail/detailhandel en voor enkele wat meer algemeen (vaak regionaal gerichte) reclamebureaus. Daardoor kan ik schrijven voor bijvoorbeeld Nuon, CliniClowns, Chiquita, Eye Wish Groeneveld en ING. Volledig uiteenlopende klanten dus, wat me in de afgelopen jaren alleen maar veelzijdiger heeft gemaakt. Toch heb ik enkele specialisaties:
- Direct mailings
- Moeilijke onderwerpen makkelijk maken
- Financiële dienstverlening (verzekeringen, bankproducten)
- Fondsenwerving

Tarieven met ruimte voor uw marge

Ik snap dat ook u aan mijn teksten wilt verdienen. Daarom houd ik mijn tarieven scherp - en als klein extra voordeel hoeft u geen btw te betalen. Aangezien de meeste reclamebureaus vanaf 80 euro per uur voor tekst rekenen, komt u dus prima uit met mijn tarieven (bekijk ze hier).

En ik weet dat het snel moet

Wat ik van de meeste reclamebureaus hoor, is dat ik erg snel werk. Dat moet ook wel, want is het niet altijd spoed? Als ik in het weekend of ´s avonds door moet om een deadline te halen, geen probleem. Sterker nog, ik probeer iedere dag al mijn opdrachten af te ronden, zodat ik de volgende dag alweer klaar sta - voor de volgende spoedklus.

Freelance copywriter bij úw bureau?

Deze pagina geeft u een indruk van wat ik als freelance copywriter voor uw reclamebureau, direct mail bureau of bijvoorbeeld communicatiebureau kan betekenen. Wilt u weten wat ik voor ú kan doen? Of wilt u bijvoorbeeld voorbeeldteksten ontvangen? Dan hoor ik graag van u. Telefonisch bereikt u mij op (06) 216 90 517. Uiteraard kunt u mij ook een e-mail sturen. Graag tot dan!copywriter

Deel deze pagina met anderen:

Volg mij:

tips freelance tekstschrijver tips freelance tekstschrijver

Jeffrey Rijkhoff - uw freelance copywriter / tekstschrijver voor commerciële tekst
voor bijvoorbeeld uw verkoopbrief, brochure of website.

www.molinoproperty.comValid HTML 4.01 Transitional