< Copywriter fondsenwervers, goede doelen, MKB, financiŽle dienstverlening
tekstschrijver
Home Wat voor tekst? Voor wie? Scherpe tarieven Gepubliceerde artikelen Reacties van klanten Waarom? Garantie! Contact

U BENT NU OP DE PAGINA: REACTIES VAN KLANTEN

Enkele reacties van opdrachtgevers voor wie ik de afgelopen tien jaar heb mogen werken

Ik kan zelf wel zeggen dat ik goede teksten schrijf, maar a) doe ik dat uit bescheidenheid liever niet en b) waarom zou u mij geloven? Ik laat hieronder daarom graag enkele van mijn opdrachtgevers uit heden en verleden aan het woord - over wat ze vinden van mijn teksten ťn van mijn manier van werken.

copywriter
"Wat ik erg fijn vind aan de samenwerking is je snelheid en de manier waarop je je in de materie verdiept. Regelmatig zitten er ingewikkelde B2B vraagstukken tussen op het gebied van wet- en regelgeving. Ik merk bij de teksten die jij aanlevert je verdieping in het onderwerp. Daarnaast heb je oog voor de call to action en ook de manier waarop je klanten aanspreekt bevalt mij."
Joris Krabbenborg - Kluwer

freelance copywriter
"Wij ervaren Jeffrey als zeer betrouwbaar en flexibel. Dat zijn eigenschappen die wij als ING enorm waarderen. Daarnaast is Jeffrey razendsnel en zijn de teksten van goede kwaliteit."
Caroline Rooskens - ING

freelance copywriter
"Samenwerken met Jeffrey voelt als een winnende combinatie! De briefing 's ochtends gestuurd - en vaak 's middags het werk in huis. En denk niet dat snelheid ten koste gaat van de kwaliteit. Zijn teksten zijn ongeŽvenaard! Het gaat erom de opdracht van de klant terug te brengen tot de essentie en die vervolgens scherp neer te zetten. Zodra wij een tikje verslappen, helpt Jeffrey ons weer op scherp te zetten door kritisch te blijven. Dat is een winnende combinatie. Jeffrey schrijft overigens copy voor onze klanten CliniClowns, Nuon, Feenstra en ING."
Joost van Iperen - partner Sowieso Vaka

copywriter
"Jeffrey schrijft vlotte en begrijpelijke teksten. Hij leeft zich altijd goed in voor het doel van de tekst."
Eric Marsman - ABN AMRO

copywriter

"Goede teksten die lekker lezen en voldoen aan alle DM-regeltjes, dat is waar Jeffrey goed in is. We hebben inmiddels meer dan 150 teksten door hem laten schrijven en telkens tot volle tevredenheid. Daarbij kennen we niemand die zo snel werkt, in de hectiek van onze projecten blijkt Jeffrey daardoor de perfecte match!"
Arnť Dutij - Mailtraffic

copywriter

"Waarom wij gebruikmaken van je diensten? Je werkt zeer snel en met hoge kwaliteit. Je teksten sluiten altijd prima aan op de briefing."
Ben Verweij - Zwitserleven

copywriter

"Vanaf het moment dat Jeffrey zelfstandig copywriter is geworden, werkt TeuwenSchouten met hem. Jeffrey is een veelzijdige tekstschrijver die analytisch naar het te communiceren onderwerp kijkt. Dat komt door zijn bedrijfskundige achtergrond. Hij verdiept zich in het onderwerp en komt met goede, to the point teksten die meestal geen aanpassing behoeven."
Renť Teuwen - partner TeuwenSchouten

fondsenwerver
"Habitat for Humanity werkt al jaren graag samen met Jeffrey. Hij is snel, flexibel, creatief, behulpzaam en vakbekwaam. Als geen ander weet hij hoe je een pakkende mailingbrief in elkaar zet!"
Nicoli Jonkers - Habitat for Humanity


freelance copywriter
"Als reclamebureau hebben we geen behoefte aan een fulltime tekstschrijver. Wel hebben we behoefte aan een tekstschrijver die voor je klaar staat op het moment dat het nodig is. Door de jaren heen is Jeffrey gebleken daarin een uitstekende partner te zijn. Van het (her)schrijven van interviews, advertentiecampagnes, brochures en websites tot het vertalen van Engelse teksten naar het Nederlands - hij is in ruim acht jaar tijd een verlengstuk van ons bureau geworden in het ontzorgen van onze klanten."
Erik Hoveling - Van Midden Reclamebureau


freelance copywriter
"Ben je op zoek naar een perfecte partner voor het schrijven van teksten voor folders, mailings, advertenties en vele andere reclame-uitingen? Moet je het snel hebben en natuurlijk foutloos? En nog betaalbaar ook? Dan moet je bij Jeffrey zijn! Al jaren een tevreden klant..."
Mark de Feijter - Qiss reclame en retail


copywriter
"Het prettige was dat toen wij Jeffrey uitnodigden mee te doen aan een pitch, hij met maar liefst vier verschillende invalshoeken kwam. Dit was prettig aangezien het om zo'n specifieke branche gaat waar het soms lastig is je direct in te leven. Complimenten voor de snelheid waarmee alles werd afgehandeld!"
Evelijn van Heuven - Reumafonds

copywriter
"Waarom ik met jou werk? Omdat jij:
- het vermogen hebt een concept 'rond' te maken
- een woordontwerper bent
- aanvullend bent in conceptontwikkeling
- nooit nee zegt
- nooit moeilijk doet
- altijd met een verrassende en creatieve insteek komt
- teksten soepel leesbaar maakt
- zorgt dat tekst geen struikelblok is, maar een magneet
- samen met een art director een top-creatief team vormt
- gespecialiseerd bent in short copy
- mijn probleem oplost!"
Renť Bleuanus - Bleu Design

copywriter
"Jeffrey heeft aan een half woord genoeg om accuraat, creatief en professioneel met een juiste tekst te komen!"
Jasper Borggreven - Hotel Restaurant La Promenade

copywriter
"We zijn enthousiast over je opzet. Het is precies wat we bedoelen en we gaan er direct mee aan de slag. Je zit zelf te stakkeren om zo'n mailtje te schrijven en dan zie je toch weer de hand van de meester. Heerlijk dat we weer een beroep op je hebben kunnen doen. Hartelijk dank!"
Henk den Haring - Denhatex Media

copywriter
"Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Jeffrey. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar ook veel geld, omdat tekst van Jeffrey over het algemeen meer rendement genereert dan onze eigen tekst."
Peter Schwank - Bureau Beheer ArboSysteem

freelance copywriter
"De lezers van Tips & Advies Verkoop hebben veel profijt van de direct marketing tips waarover Jeffrey Rijkhoff met grote regelmaat schrijft."
Jos Raeskin - hoofdredacteur Tips & Advies Verkoop
copywriter

Deel deze pagina met anderen:

Volg mij:

tips freelance tekstschrijver tips freelance tekstschrijver

Jeffrey Rijkhoff - uw freelance copywriter / tekstschrijver voor commerciŽle tekst
voor bijvoorbeeld uw verkoopbrief, brochure of website.

Valid HTML 4.01 Transitional